Storing melden

Onderhoudsabonnement

Storing melden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

06 - 54724111

Van Leeuwen Service

Wij ontzorgen u bij het onderhoud van uw CV installatie d.m.v. een aantrekkelijk abonnement. Klik op de knop hieronder om aan te vragen

Vul onderstaand formulier in

 
Bij het onderhoudsabonnement van uw CV-ketel krijgt u Standaard PLUS ALL-IN
Jaarlijks onderhoud
24 uurs storingsdienst
Geen kosten van uurloon bij storing -
Geen kosten van voorrijden bij storing -
Geen kosten van materiaal --

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onder het C.V. abonnement vallende diensten zijn:
Het 1 keer per jaar uitvoeren van een onderhoud / inspectiebeurt.
Tijdens het onderhoud zonodig bijvullen/ontluchten.
Het verhelpen van storingen in het toestel, u betaald geen voorrijdkosten of arbeidsloon bij All-IN.
Het verhelpen van storingen binnen 24 uur na melding. Storingen welke voor 13.00 uur bij ons gemeld
zijn, worden zover als mogelijk nog dezelfde dag/avond opgelost.

Niet onder het abonnement vallende diensten zijn:
Storingen die zijn ontstaan door derden, blikseminslag, bevriezing, kalkafzetting, verstoppingen of
het niet tijdig bijvullen en/of ontluchten.
Het vervangen van het complete toestel, c.v.-en sanitairwarmtewisselaar.
Reparaties aan installatiedelen buiten het toestel.
Als het toestel of delen daarvan niet goed bereikbaar zijn door externe omstandigheden.

Ingangsdatum/looptijd:
Het abonnement gaat in direct na de eerste onderhoudsbeurt en geldt voor 1 jaar, omstreeks dezelfde
periode in ieder volgend jaar ontvang u een kaart en vragen wij u om contact met ons op te nemen voor het maken van een nieuwe afspraak.
De overeenkomst wordt behouders opzegging stilzwijgend verlengd.

 
 
 
 
 
 
 
12 berichten.
Pieter Douma Pieter Douma uit Voorschoten schreef op 21 juni 2023 om 20:26
Dit voorjaar hebben wij door Jan van Leeuwen een multi-split airco laten installeren. Vanaf het eerste contact tot aan de voltooiing van de werkzaamheden niets dan lof voor deze vakman. Jan leverde deskundig advies en communiceerde helder, zowel vooraf als tijdens de installatie. Hij heeft veel energie gestoken in een nauwkeurige afwerking, zowel binnenshuis als op het dak. Jan is uiterst professioneel, neemt z’n werk zeer serieus en heeft een goed oog voor detail. Daarnaast is hij een zeer vriendelijk en attent persoon. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat en kunnen Jan van Leeuwen dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen in Voorschoten, Wassenaar e.o. die op zoek is naar een supergoede installateur.
Wendy Rietkerk Wendy Rietkerk uit Wassenaar schreef op 14 januari 2021 om 17:26
Behulpzame nauwkeurig werkende installateur. Op zijn advies heb ik mijn blokverwarming vervangen in Split airco warmtepomp. Sindsdien temperatuur in hele appartement naar mijn wens regelbaar. Deskundig en vlot geïnstalleerd en de oude grote radiatoren verwijderd. Heel blij met nieuw mooi klein verwarming aan de muur, dat de ruimtes efficiënt naar wens verwarmd of koelt. Makkelijk in gebruik. En bijzonder zuinig gebleken. Van energieleverancier een ?GOED BEZIG-compliment mogen ontvangen, Bij lekkages of andere hulpvragen, blijkt hij bereid zeer snel langs te komen. Zeer veel aan te danken? Een zeer betrouwbare, bijna onmisbare veelzijdige hulp.
André.koehler André.koehler uit Voorschoten schreef op 22 april 2020 om 13:31
een prima installatie van nieuwe cv ketel
A. v.d. Moore A. v.d. Moore uit Voorschoten schreef op 28 november 2018 om 14:33
Jan van Leeuwen staat altijd voor zijn klanten klaar met goed en betrouwbaar advies. Hij doet zijn werk naar eer en geweten, heel zorgvuldig. Echt een vakman. Ik geef hem 5 sterren.
Jo Vincken Jo Vincken uit Voorschoten schreef op 22 maart 2017 om 16:39
Deze week snel geholpen met plaatsen nieuwe badkraan. Goed en efficiënt werk.
Jan en Hannie Versleijen Jan en Hannie Versleijen uit Voorschoten schreef op 22 maart 2017 om 16:39
In 2015 is onze badkamer en het toilet op de begane grond door Van Leeuwen Service grondig verbouwd. Eerder plaatste Van Leeuwen, een nieuwe verwarmingsketel op zolder. Met Jan van Leeuwen, eigenaar van het bedrijf, haal je beslist een vakman in huis. Jan werkt punctueel, nauwgezet en heeft altijd doordachte en creatieve ideeën. Met trots showen we aan een ieder onze prachtige badkamer. En wat zonder meer nog te prijzen valt, is dat Jan na één belletje op de stoep staat met de vraag: Kan ik wat voor u doen? Graag, Jan.
J. Tensen J. Tensen uit Voorschoten schreef op 22 maart 2017 om 16:38
Wij hebben het aanbrengen van nieuwe dakbedekking op de schuur, het plaatsen van een 2e toilet in de badkamer, het plaatsen en onderhouden van een nieuwe cv ketel en het aanbrengen van aanpassingen aan het riool, door Van Leeuwen Service laten uitvoeren. Alles verliep altijd in goed overleg en geheel volgens onze wensen. Daarom bevelen wij Van Leeuwen Service van harte aan!
Goudriaan Goudriaan uit Voorschoten schreef op 22 maart 2017 om 16:38
van Leeuwen service heeft inmiddels al verschillende zaken in mijn huis uit 1963 aangepast en vernieuwd. De laatste klus was het installeren van een Remeha Tzerra M 24C NL in een keukenkastje waar eerst een kleine geijser zat. De installatie werkt perfect en is uiterst zorgvuldig,netjes, en met grote deskundigheid aangelegd.
Van Breda Van Breda uit Wassenaar schreef op 22 maart 2017 om 16:36
Van Leeuwen Service heeft bij ons zowel de badkamer als toilet geheel vernieuwd. Dit is zeer vakkundig gedaan. Ook de hem ingehuurde elektricien, tegelzetter ed. zijn vaklui en houden zich goed aan de afspraak betreffende het wanneer en hoe laat ! Jan van Leeuwen heeft veel ervaring en goede ideeën wel kost het soms moeite om hem te overtuigen van een afwijkend idee. Wij kunnen zijn bedrijf en persoon zeker aanbevelen.
Henk Kalisvaart Henk Kalisvaart uit Leidschendam schreef op 22 maart 2017 om 16:36
Mijn vrouw en ik kennen van Leeuwen Service inmiddels al weer negen jaar. Het begon met de inbouw van een nieuw toilet in onze nieuwe woning in 2006 en de betegeling van de was/droogruimte. Hij heeft onze nieuwe combiketel geleverd en geplaatst, onderhoud deze en afgelopen jaar heeft hij onze nieuwe badkamer helpen uitzoeken en geplaatst. Waarom van Leeuwen voor al deze werkzaamheden? Simpel, uitstekende service voor een betaalbare prijs. We kunnen hem iedereen aanraden.
Fam. Ressing- van der Toorn Fam. Ressing- van der Toorn uit Wassenaar schreef op 22 maart 2017 om 16:35
Van Leeuwen Service voor prima werk en service. Wij hebben (van dak, badkamer, wc, keuken, verwarming tot riool) alle werkzaamheden door Van Leeuwen Service laten uitvoeren. Altijd in goed overleg en geheel volgens onze soms wat afwijkende wensen. Wij bevelen een ieder Van Leeuwen Service van harte aan!
Carolien Konings Carolien Konings uit Voorschoten schreef op 22 maart 2017 om 16:34
Wij hebben onze nieuwe badkamer door van Leeuwen Service laten plaatsen. Eerst hebben wij in de Plieger showroom alles uitgezocht en de tegels bij van Lingen. De goede service begon al bij de voorbereiding want de trap en gang werd afgeplakt. De douche, hangtoilet en badkamermeubel en cv werd keurig en vakkundig geplaatst en ook een ventilator. De betegeling is ook netjes en vakkundig gedaan en alles in goed overleg. Wij zijn zeer tevreden met de uitstekende service en vakwerk van Jan en het mooie resultaat en bevelen hem dan ook van harte aan bij iedereen. Carolien Konings

Contact opnemen

Copyright © 2017 - Van Leeuwen Service Algemene voorwaarden