Storing melden

Onderhoudsabonnement

Storing melden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

06 - 54724111

Van Leeuwen Service

Wij ontzorgen u bij het onderhoud van uw CV installatie d.m.v. een aantrekkelijk abonnement. Klik op de knop hieronder om aan te vragen

Vul onderstaand formulier in

 
Bij het onderhoudsabonnement van uw CV-ketel krijgt u Standaard PLUS ALL-IN
Jaarlijks onderhoud
24 uurs storingsdienst
Geen kosten van uurloon bij storing -
Geen kosten van voorrijden bij storing -
Geen kosten van materiaal --

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onder het C.V. abonnement vallende diensten zijn:
Het 1 keer per jaar uitvoeren van een onderhoud / inspectiebeurt.
Tijdens het onderhoud zonodig bijvullen/ontluchten.
Het verhelpen van storingen in het toestel, u betaald geen voorrijdkosten of arbeidsloon bij All-IN.
Het verhelpen van storingen binnen 24 uur na melding. Storingen welke voor 13.00 uur bij ons gemeld
zijn, worden zover als mogelijk nog dezelfde dag/avond opgelost.

Niet onder het abonnement vallende diensten zijn:
Storingen die zijn ontstaan door derden, blikseminslag, bevriezing, kalkafzetting, verstoppingen of
het niet tijdig bijvullen en/of ontluchten.
Het vervangen van het complete toestel, c.v.-en sanitairwarmtewisselaar.
Reparaties aan installatiedelen buiten het toestel.
Als het toestel of delen daarvan niet goed bereikbaar zijn door externe omstandigheden.

Ingangsdatum/looptijd:
Het abonnement gaat in direct na de eerste onderhoudsbeurt en geldt voor 1 jaar, omstreeks dezelfde
periode in ieder volgend jaar ontvang u een kaart en vragen wij u om contact met ons op te nemen voor het maken van een nieuwe afspraak.
De overeenkomst wordt behouders opzegging stilzwijgend verlengd.

Dakbedekking in Voorschoten en omstreken

Uw installatiebedrijf in Voorschoten

Van Leeuwen Service in Voorschoten is in het verleden begonnen met de ambachtelijke werkzaamheden op het gebied van dakbedekking. Hierbij kunt u denken aan koper-, lood- en zinkbewerking. Vroeger was dit onze ambacht waarvan alle kennis in het bedrijf is overgedragen op de huidige generatie. Daarom durven wij ons met recht een echte vakman te noemen op het gebied van dakbedekking en dakbedekkingswerkzaamheden. Wij verzorgen de dakbedekking in Voorschoten al jaren voor veel tevreden klanten.
Het leuke aan de oude originele ambachten is dat wij deze in het huidige bestaan nog steeds vaak toepassen, regelmatig zijn wij bij onze klanten op het dak te vinden voor de aanleg van bijvoorbeeld dakgoten, regenafvoer en vele andere werkzaamheden. Dit doen wij nog steeds met veel plezier omdat we het een leuk vak vinden.

Naast de juiste kennis en ervaring, werken wij nauw samen met leveranciers waardoor wij u kunnen verzekeren van het juiste product. Ook het goede gereedschap voor bijvoorbeeld het aanleggen van een nieuwe dakgoot is bij ons aanwezig waardoor wij snel, efficiënt en degelijk werk kunnen leveren. Twijfelt u over de kwaliteit en/of leeftijd van uw huidige hemelwaterafvoer? Bel ons eens op of stuur een mail via het aanvraagformulier onder ‘contact”. Wij komen graag met u meekijken om te zien of alles in orde is en of er eventueel aanpassingen verricht moeten worden.
Naast de aanleg van een nieuwe dakgoot of regenpijp zorgen wij er ook voor dat het metaalwerk op uw dak weer helemaal in orde is, door onze ervaring hebben wij hier oog voor en kunnen we u goed vertellen welke delen van uw dak er vervangen of vernieuwd zouden moeten worden. Dit geldt natuurlijk ook voor schoorsteenkappen, dakpannen en dergelijke. Zoekt u een betrouwbaar en degelijk bedrijf uit Voorschoten voor uw dakgoot, zinkwerk, koperwerk, loodwerk, schoorsteenkap, dakbedekking of iets in die richting? Neem eens vrijblijvend contact met ons op! U zult versteld staan van onze goede service en onze kennis op dit gebied. Uw dak kan op deze manier weer jaren mee zonder overbodige onderhoudskosten.

Een goede dakbedekking is erg belangrijk voor een goede afvoer van regenwater en vuil buiten het huis, check daarom tijdig of uw dakgoot en regenpijpen nog in orde zijn of laat ons die check voor u verrichten.

Naast dakbedekking zijn wij gespecialiseerd in de installatiewerkzaamheden in- en om het huis, denk hierbij aan badkamer, toilet, centrale verwarming, ketels, zorg- en comfort, energiebesparing en gas- en waterinstallaties. Van Leeuwen Service is daarom hét aanspreekpunt in Voorschoten voor al uw installatiewerkzaamheden. Wij geven eerlijk advies en komen altijd met een duidelijk plan.

 

dakgoot in voorschoten dakwerken dakbedekking

Uw dakgoot weer als nieuw!

Contact opnemen

Copyright © 2017 - Van Leeuwen Service Algemene voorwaarden