Storing melden

Onderhoudsabonnement

Storing melden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

06 - 54724111

Van Leeuwen Service

Wij ontzorgen u bij het onderhoud van uw CV installatie d.m.v. een aantrekkelijk abonnement. Klik op de knop hieronder om aan te vragen

Vul onderstaand formulier in

 
Bij het onderhoudsabonnement van uw CV-ketel krijgt u Standaard PLUS ALL-IN
Jaarlijks onderhoud
24 uurs storingsdienst
Geen kosten van uurloon bij storing -
Geen kosten van voorrijden bij storing -
Geen kosten van materiaal --

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onder het C.V. abonnement vallende diensten zijn:
Het 1 keer per jaar uitvoeren van een onderhoud / inspectiebeurt.
Tijdens het onderhoud zonodig bijvullen/ontluchten.
Het verhelpen van storingen in het toestel, u betaald geen voorrijdkosten of arbeidsloon bij All-IN.
Het verhelpen van storingen binnen 24 uur na melding. Storingen welke voor 13.00 uur bij ons gemeld
zijn, worden zover als mogelijk nog dezelfde dag/avond opgelost.

Niet onder het abonnement vallende diensten zijn:
Storingen die zijn ontstaan door derden, blikseminslag, bevriezing, kalkafzetting, verstoppingen of
het niet tijdig bijvullen en/of ontluchten.
Het vervangen van het complete toestel, c.v.-en sanitairwarmtewisselaar.
Reparaties aan installatiedelen buiten het toestel.
Als het toestel of delen daarvan niet goed bereikbaar zijn door externe omstandigheden.

Ingangsdatum/looptijd:
Het abonnement gaat in direct na de eerste onderhoudsbeurt en geldt voor 1 jaar, omstreeks dezelfde
periode in ieder volgend jaar ontvang u een kaart en vragen wij u om contact met ons op te nemen voor het maken van een nieuwe afspraak.
De overeenkomst wordt behouders opzegging stilzwijgend verlengd.

Gas en water installatiebedrijf Voorschoten

Gas en water bij installatiebedrijf Voorschoten, Van Leeuwen Service

Van Leeuwen Service, installatiebedrijf Voorschoten, Leiden en omstreken kan alles verzorgen op het gebied van gas en water in en om uw huis. Of het nu gaat om de aanleg van een nieuwe leiding, de installatie van een nieuwe ketel of de montage van een complete keuken; wij zijn u graag van dienst.
Wist u dat gas- en waterinstallaties aan hele strenge eisen moeten voldoen? Dit komt omdat het zo veilig mogelijk aangelegd moet worden, dit zorgt er enerzijds voor dat uw huis een veilige omgeving blijft zonder lekkages van water of gas en anderzijds dat de aanleg van gas- en waterinstallaties vlekkeloos gebeurt waardoor uw nieuwe installatie weer lang mee kan en geen gebreken gaat vertonen die anders makkelijk voorkomen hadden kunnen worden.

Het goed en veilig aanleggen van gas- en waterinstallaties is een van onze specialisaties. Wij beschikken naast de kennis ook over de juiste middelen om alles professioneel te installeren en bieden daar ook nog een goede service bij. Bij Van Leeuwen Service in Voorschoten kunnen wij ook samen met u een schema afspreken voor het periodiek onderhoud van uw gas- en waterinstallatie. Wij gaan graag wat verder dan enkel het installeren van producten omdat wij volledig achter onze service staan, dat doen we omdat we passie voor het installateursvak hebben en onze kennis en kunde graag goed inzetten.
Wij hebben naast de juiste kennis ook de juiste apparatuur, hiermee kunnen we bijvoorbeeld uw gasinstallatie of waterinstallatie controleren op lekkages, druk, temperatuur en capaciteit. Deze zaken zijn heel belangrijk om een goed beeld te kunnen krijgen van de staat waarin de installatie verkeert en ook zijn zij belangrijk om de juiste diagnose te kunnen stellen bij een probleem aan uw gas- en waterinstallatie.

Het installeren van een waterinstallatie lijkt voor velen een niet al te moeilijke klus maar vergis u niet! Als een waterinstallatie verkeerd geïnstalleerd is kan dit leiden tot lekkages die veel problemen met zich meebrengen (muren die moeten worden opengebroken, schimmel op muren). Ook kan het zijn dat zich hierdoor bacteriën vormen in de waterinstallatie die kunnen leiden tot ernstige ziekte (legionella). Wees u hiervan goed bewust en laat een dergelijke klus over aan de vakman. Wij zijn een betrouwbare partner in de regio’s Voorschoten, Leiden, Leidschendam en Wassenaar als het gaat om installatietechniek en daarbij om het juist installeren van de gas-en waterinstallatie in uw woning.

Wij coördineren alles voor u, van een eenvoudige installatieklus tot een complete keuken. Eén aanspreekpunt, Van Leeuwen Service, uw installatiebedrijf in Voorschoten.

  • Alles in één hand
  • Installatiewerken
  • Gas, water, elektra
  • Wij werken ook samen met andere vakmensen:
  • Metsel- en tegelwerk
  • Stucadoorswerk
  • perfecte afwerking
  • Wij bieden een compleet product. Installeren water, afvoer-, gas- en elektriciteitsleidingen en zorgen dat alles perfect functioneert.

 

Contact opnemen

Copyright © 2017 - Van Leeuwen Service Algemene voorwaarden