Storing melden

Onderhoudsabonnement

Storing melden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

06 - 54724111

Van Leeuwen Service

Wij ontzorgen u bij het onderhoud van uw CV installatie d.m.v. een aantrekkelijk abonnement. Klik op de knop hieronder om aan te vragen

Vul onderstaand formulier in

 
Bij het onderhoudsabonnement van uw CV-ketel krijgt u Standaard PLUS ALL-IN
Jaarlijks onderhoud
24 uurs storingsdienst
Geen kosten van uurloon bij storing -
Geen kosten van voorrijden bij storing -
Geen kosten van materiaal --

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onder het C.V. abonnement vallende diensten zijn:
Het 1 keer per jaar uitvoeren van een onderhoud / inspectiebeurt.
Tijdens het onderhoud zonodig bijvullen/ontluchten.
Het verhelpen van storingen in het toestel, u betaald geen voorrijdkosten of arbeidsloon bij All-IN.
Het verhelpen van storingen binnen 24 uur na melding. Storingen welke voor 13.00 uur bij ons gemeld
zijn, worden zover als mogelijk nog dezelfde dag/avond opgelost.

Niet onder het abonnement vallende diensten zijn:
Storingen die zijn ontstaan door derden, blikseminslag, bevriezing, kalkafzetting, verstoppingen of
het niet tijdig bijvullen en/of ontluchten.
Het vervangen van het complete toestel, c.v.-en sanitairwarmtewisselaar.
Reparaties aan installatiedelen buiten het toestel.
Als het toestel of delen daarvan niet goed bereikbaar zijn door externe omstandigheden.

Ingangsdatum/looptijd:
Het abonnement gaat in direct na de eerste onderhoudsbeurt en geldt voor 1 jaar, omstreeks dezelfde
periode in ieder volgend jaar ontvang u een kaart en vragen wij u om contact met ons op te nemen voor het maken van een nieuwe afspraak.
De overeenkomst wordt behouders opzegging stilzwijgend verlengd.

Centrale verwarming voorschoten

Centrale Verwarming bij uw installatiebedrijf uit Voorschoten

Van Leeuwen Service is de betrouwbare partner als het gaat om het onderwerp centrale verwarming Voorschoten en omstreken.  Of het nou gaat om een compleet verwarmingssysteem in een bestaande of nieuw te bouwen woning, een losse radiator, leidingwerk, onderhoud aan de ketel een nieuwe ketel of warmtepomp. Wij helpen u graag met onafhankelijk advies en een offerte op maat.
Wilt u een nieuwe ketel laten installeren? Naast het installeren of repareren van de centrale verwarming is het ook heel belangrijk dat de centrale verwarming regelmatig wordt nagekeken. Hierbij worden de leidingen geïnspecteerd, de ketel krijgt een onderhoudsbeurt en er wordt gekeken of het geheel naar behoren werkt.

De installatie van een centrale verwarming kan in losse onderdelen of als een geheel, het is heel belangrijk dat het geheel precies klopt en op maat is voor uw huis omdat uw ketel dan optimaal rendeert. Dit zorgt er weer voor dat de centrale verwarming het goed doet en u niet onnodig veel hoeft te stoken. Een ketel goed installeren en na laten kijken is uiterst belangrijk omdat een ketel van binnen een open vlam heeft, als de ketel niet goed periodiek wordt nagekeken kan er brand uitbreken of kan er koolmonoxide in de lucht in uw huis komen wat voor gevaarlijke situaties kan zorgen. Zorg er daarom dus altijd voor dat de ketel en centrale verwarming goed wordt nagekeken, op de juiste druk is en er geen lekken zijn. Wij nemen u dat graag uit handen. Dat kan door middel van een abonnement waarbij wij u geheel ontzorgen. Met dit abonnement spreken wij een periode met u af waarin wij contact met u opnemen en de ketel en centrale verwarming komen controleren en een beurt geven zodat alles goed blijft werken. Als u liever geen abonnement afsluit kunt u uiteraard ook gewoon bellen wanneer u het tijd vindt dat er naar de ketel en centrale verwarming gekeken wordt.

Wij bieden u ook een onderhoudsabonnement voor periodiek onderhoud aan uw CV installatie, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken! 

Wij merken ook ondanks dat de meeste huizen al voorzien zijn van centrale verwarming dat er regelmatig vraag is naar het inbouwen van een compleet nieuwe centrale verwarming in zowel nieuwe als bestaande huizen. Hier komt veel bij kijken, denk aan: hoeveel capaciteit heeft mijn ketel nodig? Welke radiateur wordt waar geplaatst? Hoe zorgen we voor nieuw leidingwerk als dit nodig is?
Van Leeuwen Service helpt u graag met al deze vragen. Omdat zo’n klus maatwerk betreft geven wij u waar nodig advies op dit gebied. Ook kunnen wij alle benodigde onderdelen leveren. Dit zorgt ervoor dat u het hele project inclusief het leveren van onderdelen aan ons over kunt laten. U krijgt van ons een offerte op maat en hoeft er verder niet naar om te kijken. Daarnaast wordt uw huis (weer) voorzien van een kwalitatieve verwarmingsinstallatie, dit doen wij met een glimlach, we staan voor u klaar!

Hoe gaat het in zijn werk?

Wij maken samen met u een plan van aanpak, dit plan van aanpak resulteert in een offerte.

  • Als eerste wordt een keuze gemaakt voor de HR-CV-ketel die bij uw woning hoort wat betreft capaciteit en warmwater behoefte. Met behulp van ons advies  bepaalt u op eenvoudige wijze welke ketel het beste in uw behoefte voorziet.
  • De volgende stap is het uitzoeken van de radiatoren. Een ruime keuze kunnen wij hierin bieden, van het standaard model tot de nieuwste design radiatoren in de door u gewenste kleuren en maten.
  • De leidingen kunnen natuurlijk zoveel mogelijk worden weggewerkt en waar nodig geïsoleerd.
  • Een thermostaat die bij uw leefwijze hoort sluiten wij voor u aan en stellen wij naar uw wensen in.
  • Indien gewenst spreken wij een periodiek onderhoudsschema met u af, hierdoor heeft u geen omkijken meer naar het gehele technische deel van de centrale verwarming.
  • Geen nieuwe centrale verwarming maar wel periodiek onderhoud aan uw centrale verwarming?

 

Contact opnemen

Copyright © 2017 - Van Leeuwen Service Algemene voorwaarden