Storing melden

Onderhoudsabonnement

Storing melden

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

06 - 54724111

Van Leeuwen Service

Wij ontzorgen u bij het onderhoud van uw CV installatie d.m.v. een aantrekkelijk abonnement. Klik op de knop hieronder om aan te vragen

Vul onderstaand formulier in

Bij het onderhoudsabonnement van uw CV-ketel krijgt u Standaard PLUS ALL-IN
Jaarlijks onderhoud +++
24 uurs storingsdienst + + +
Geen kosten van uurloon bij storing - + +
Geen kosten van voorrijden bij storing -++
Geen kosten van materiaal bij storing --+

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onder het C.V. abonnement vallende diensten zijn:
Het 1 keer per jaar uitvoeren van een onderhoud / inspectiebeurt.
Tijdens het onderhoud zonodig bijvullen/ontluchten.
Het verhelpen van storingen in het toestel, u betaald geen voorrijdkosten of arbeidsloon bij All-IN.
Het verhelpen van storingen binnen 24 uur na melding. Storingen welke voor 13.00 uur bij ons gemeld
zijn, worden zover als mogelijk nog dezelfde dag/avond opgelost.

Niet onder het abonnement vallende diensten zijn:
Storingen die zijn ontstaan door derden, blikseminslag, bevriezing, kalkafzetting, verstoppingen of
het niet tijdig bijvullen en/of ontluchten.
Het vervangen van het complete toestel, c.v.-en sanitairwarmtewisselaar.
Reparaties aan installatiedelen buiten het toestel.
Als het toestel of delen daarvan niet goed bereikbaar zijn door externe omstandigheden.

Ingangsdatum/looptijd:
Het abonnement gaat in direct na de eerste onderhoudsbeurt en geldt voor 1 jaar, omstreeks dezelfde
periode in ieder volgend jaar ontvang u een kaart en vragen wij u om contact met ons op te nemen voor het maken van een nieuwe afspraak.
De overeenkomst wordt behouders opzegging stilzwijgend verlengd.

Energiebesparing Voorschoten

Energiebesparing begint bij Van Leeuwen Service.

Bent u geïnteresseerd in energiebesparing? Zonne-energie is niet duur! De huidige terugverdientijd varieert tussen de 5 en 8 jaar. Zonne-energie en zonnepanelen bestaan al sinds de jaren 60. Jaren van onze ervaring hebben gezorgd voor een hoog kwalitatief product wat minimaal 25 tot 40 jaar mee gaat.

Met zonne-energie in uw woning heeft u direct meer geld tot uw beschikking. U kunt immers direct na de installatie het maandelijkse voorschotbedrag bij uw energieleverancier verlagen. Daarnaast verhoogt zonne-energie de waarde van uw huis.

U kunt uw woning onder andere door de volgende middelen energiezuinig maken

 • Zonnepanelen installeren
 • Een zonneboiler installeren
 • Warmtepomp installeren

 

Zonnepanelen leveren een hoog rendement op.

Wist u dat zonnepanelen of een zonneboiler lang niet meer zo duur zijn als een aantal jaar geleden? De terugverdientijd ligt over het algemeen tussen de 5 en 8 jaar. Omdat wij al jaren bezig zijn met de ontwikkeling en installatie van zonnepanelen bij ons installatiebedrijf in Voorschoten, kunnen wij u verzekeren dat deze kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen minimaal 25 tot 40 jaar meegaan.

Zoals u vast al weet worden zonnepanelen steeds vaker ingezet door particuliere huiseigenaren. Vroeger waren zonnepanelen nog wel eens omstreden omdat ze behoorlijk duur waren en niet lang meegingen. Dit maakte dat zonnepanelen vaak alleen weggelegd waren voor mensen die zo milieubewust leefden. Tegenwoordig zijn we al zo ver op het gebied van de ontwikkeling van nieuwe zonnepanelen, zonneboilers en de cellen die deze panelen gebruiken dat ze op grotere schaal en in en betere kwaliteit geproduceerd worden. Dit maakt zonnepanelen voor veel mensen betaalbaar. Leuk is natuurlijk dat u bijna geen stroom meer hoeft te ‘kopen” maar dat uw huis voor de eigen stroomvoorziening kan zorgen.

 

Uw partner voor zonnepanelen installeren Voorschoten.

Wij zijn al jaren een bekend gezicht op het gebied van zonnepanelen in Voorschoten, zonnepanelen in Leiden, zonnepanelen in Leidschendam, zonnepanelen in wassenaar en natuurlijk in andere omliggende gebieden.
Door onze jarenlange ervaring, onze kennis en de goede samenwerking met verschillende leveranciers kunnen wij voor iedereen die aan zonnepanelen denkt een goede offerte opstellen, ook komen wij u graag van eerlijk advies voorzien.

Bent u milieubewust? Bent u bereid een investering binnen 5 tot 8 jaar terug te verdienen? Vindt u het veel leuker om het heft in eigen handen te hebben en bent u het met ons eens dat het hebben van uw eigen zonnepanelen veel voordelen heeft? Zonnepanelen installeren Voorschoten of omstreken?
Wij helpen u graag verder als het gaat om energiebesparing. Ons installatiebedrijf in Voorschoten kan u altijd van een goed advies voorzien en maakt graag een offerte op maat! Zonnepanelen installeren Voorschoten, het begint met de juiste partner en het juiste advies.

Zonneboiler installeren?

Bij een zonneboiler wordt het zonlicht omgezet in warmte, dit is anders dan het opwekken van stroom door middel van zonnepanelen. De zonneboiler neemt de energie van de zon op en warmt hiermee het water in uw huis op, dit verwarmde water kan vervolgens weer gebruikt worden bij het douchen of wordt gebruikt in de centrale verwarming om uw huis energiezuinig lekker warm te houden. Dit maakt dat een zonneboiler erg veel voordelen met zich meebrengt. De belangrijkste voordelen als u een zonneboiler laat installeren op een rij:

– Ongelofelijke hoeveelheid energie voor niets.
– Milieubewust, geen uitstoot zoals bij conventionele boilers.
– Tot 60% minder energie kwijt aan warmwaterbereiding.
– Tot 35% minder energie kwijt aan de centrale verwarming.
– Minder gas nodig in huis.
– In te brengen in bestaande systemen in huis (dus meestal geen complete verbouwing nodig).
– Zelfs in de winter een goed rendement met onze nieuwste systemen

Hoe werkt een zonneboiler in huis?
Zonneverwarming werkt in principe als een donkergekleurde tuinslang in de zon. Het donkere oppervlak van de tuinslang neemt de warmtestraling uit het zonlicht op, waardoor het water in de slang opwarmt. Een zonneboiler werkt zo:

1. De collectoren nemen het zonlicht op via een absorbeerder. Hierin warmt een speciale, warmtedragende vloeistof op.

2. Een pomp transporteert die vloeistof naar de warmtewisselaar in de zonneboiler.

3. Daar wordt de warmte overgedragen aan de watervoorraad.

4. Als er te weinig zon is om het water te verwarmen, wordt de watervoorraad door het conventionele verwarmingssysteem tot de juiste temperatuur opgewarmd.

Een zonneboiler levert op deze manier circa 60% van de benodigde energie om water op te warmen, dit is natuurlijk wel afhankelijk van het aantal zonuren en de sterkte en kan dus per jaar verschillen. Houdt u gemiddeld rekening met zo’n 60%.
Naast het verwarmen van water dat uit de kranen in uw huis stroomt, heeft de zonneboiler nog een handig doel: hij ondersteunt de centrale verwarming door warmte aan het CV systeem over te dragen, dit zorgt ervoor dat uw ketel bespaart op fossiele brandstoffen die normaal 100% gebruikt worden om het water in de centrale verwarming op te warmen.

Zonnecollectoren installeren op uw dak.

Er zijn 2 typen zonnecollectoren om te gebruiken met een zonneboiler. Vlakkeplaatcollectoren en vacuümbuiscollectoren: de meeste zonne-energie komt uit een buis.

Vacuümbuiscollectoren werken het zelfde als vlakkeplaatcollectoren (en de eerder genoemde tuinslang). Ze absorberen zonnestraling en geven die in de vorm van warmte af aan een vloeistof.

Het verschil met vlakkeplaatcollectoren is dat vacuümbuiscollectoren gebruikmaken van het extreem isolerende vermogen van een vacuüm, daar komt de naam ook vandaan. Dankzij het vacuüm in de glazen buizen gaat er vrijwel 0% warmte verloren. Daarnaast bevindt zich onder elke buis een spiegel die het zonlicht focust. Al met al hebben vacuümbuiscollectoren een hoger rendement dan de vlakkeplaatcollectoren.

Voordelen vacuümbuiscollectoren:

 • Hoger rendement, goede energie-opbrengst, zelfs bij minder zonlicht.
 • Minder dakruimte voor hetzelfde resultaat.
 • Ook goed voor daken die niet op het zuiden zijn gericht.
 • Produceren hogere temperaturen en zijn aansluitbaar op verwarmingssysteem met hoge temperaturen.

Om deze redenen zullen wij u in de meeste gevallen vacuümbuiscollectoren aanbevelen, dan heeft u altijd profijt van uw zonneboiler en verdient hij zichzelf sneller terug. Natuurlijk heeft u zelf wel de vrije keuze tussen vacuümcollectoren of vlakkeplaatcollectoren, wij staan u bij met het juiste advies.

 

Warmtepomp installeren, héél veel voordelen.

Hoe werkt een warmtepomp?

Een warmtepomp neemt warmte uit de omgeving op en pompt deze warmte door een gebouw of huis. Warmte uit grondwater, de atmosfeer of de grond wordt door een koelmiddel geabsorbeerd en gebruikt voor de warmtevoorziening.

Een warmtepomp doorloopt 4 fases: verdamping, compressie, condensatie en expansie.

 • Verdamping: In de eerste stap haalt de warmtepomp energie uit de omgeving, waarna deze warmte als gevolg van het temperatuurverschil door een koelmiddel wordt opgenomen. Vanwege de lage verdampingstemperatuur van het koelmiddel, neemt het daardoor een gasvorm (damp) aan.
 • Compressie: Als tweede wordt de damp in een compressor samengeperst. Doordat de druk in de besloten ruimte groter wordt, neemt de wrijving tussen de gasmoleculen toe. Hierdoor ontstaan hoge temperaturen in het gas wat in de compressor is samengeperst.
 • Condensatie: In de derde stap geeft het hete gas zijn warmte af aan het verwarmingssysteem, waarna en waardoor het koelmiddel weer een vloeibare vorm aanneemt.
 • Expansie: Als vierde en laatste stap wordt de in stap 2. opgebouwde druk met behulp van een ventiel weer verlaagd, zodat het koelmiddel opnieuw zoals in stap 1 omgevingswarmte op kan nemen en kan verdampen. Hierna begint de cyclus opnieuw.
De warmtepompen die wij leveren van bijvoorbeeld Vaillant kunnen in de zomermaanden ook worden gebruikt om het huis te koelen. In het geval van zoutwater/water-systemen wordt via de vloerverwarming warmte aan de leefruimte onttrokken en vervolgens via de collector naar de grond afgevoerd, hier gaat het dus andersom en werkt de warmtepomp als een soort koelkast.

Waarom zou u een warmtepomp laten installeren?

Een warmtepomp is één van de meest effectieve en voordeligste manieren om uw huis te koelen of op te warmen, de voordelen voor u op een rij:

 • Maakt gebruik van natuurlijke, energiebronnen, gratis en onuitputbaar.
 • Geeft 0% uitstoot, zéér milieubewust.
 • Hoog rendement; tot 75% van de energie komt uit de omgeving, slechts 25% hoeft te worden toegevoegd in de vorm van stroom.
 • Houdt uw huis lekker koel in de zomer en warm in de winter.
 • Eenvoudige en onderhoudsarme techniek die lang meegaat.

 

Bent u benieuwd geworden welke mogelijkheden er voor u zijn op het gebied van energiebesparing?

U kunt hier klikken om vrijblijvend contact met ons op te nemen. U mag ons natuurlijk ook altijd bellen. Van Leeuwen Service uit Voorschoten is u graag van dienst!

 

Contact opnemen

Copyright © 2017 - Van Leeuwen Service Algemene voorwaarden
Van Leeuwen Service